Harriette Holzhauer

Van huis uit ben ik opgegroeid met honden. Eerst een Reisen schnauzer (Ayla) daarna een midden slag schnauzer (Barin) en toe deze er niet meer was heb ik net zo lang gezeurd tot dat we Youri kregen een volledig onherleidbare kruising. Na mijn studie ben ik gaan werken en was het lastig om dit te combineren met een hond. Maar ja, het blijft altijd kriebelen. Om toch iets met honden te doen heb ik een aantal jaar in een asiel de honden uitgelaten. Dit was dankbaar werk, maar soms ook moeilijk om al die honden te zien die een huis nodig hebben en er zelf geen in huis te nemen. 

Om meer van honden te weten te komen ben ik de cursus Omgang hond bij O&O gaan volgen. Gewoon omdat ik het leuk vond. Omdat ik iets meer wilde dan alleen honden uitlaten ben ik opzoek gegaan naar een hondenschool en zo bij KC de Hofstad terecht gekomen. Hier heb ik eerst een aantal jaar meegelopen in de lessen. Dit vond ik erg leuk en ben daarom ook de vervolg curussen bij O&O gaan volgen. Nu ben ik kynologisch instuctuer en geef elke maandag avond met veel plezier gehoorzaamheid.

Ander half jaar geleden hebben we (mijn man en 2 kinderen) besloten dat het nu toch echt wel tijd was voor een hond. Een lang gekoesterde wens ging in vervulling met de komst van Kyra, een lieve kruising friese stabij. Met haar heb ik de puppy, EG, VEG en Club GGB doorlopen. Op dit moment trainen we voor de obedience beginners. Daarnaast ben ik ook begonnen met behendigheid waar we allebei ook zeer veel plezier aan beleven.  

Naast het les geven en trainen met mijn eigen hond hou ik de website bij. 

 

Opleiding en scholing

Geeft les in

Andere activiteiten voor de vereniging

  • Webmaster
  • EHBO

KC de Hofstad

Ilsyplantsoen 7
2497 GA Den Haag
070-3253710 (alleen tijdens trainingsuren)
KvK nummer: 40407716
NL64RABO0146277813

Onze sponsor

Aangesloten bij

Steun onze verenging

Met een vriendenlot
of door je aankopen te doen via
SponsorKliks, gratis sponsoren!