mei-augustus: Puppy online

De eerste periode van het leven van jouw pup is een belangrijke periode voor de ontwikkeling en gedrag  voor de rest van zijn leven. Met het begin, een puppycursus, maak je een goede start naar een leuke, gezellige huishond.

In deze (corona) tijd een puppy opvoeden is een hele klus. Wat doe je wel en wat doe je niet, hoe socialiseer je je pupje met de 1,5 meter regeling, iedereen is nu thuis maar straks niet meer- hoe leer je dat jouw pupje aan, en zo zijn er nog meer uitdagingen.

Wij, KC de Hofstad, willen graag helpen.

 

Geef je op voor de online puppycursus

We gaan aan de slag met opvoeding en gehoorzaamheid en behandelen vragen als: Waarom bijt mijn pup en wat kan ik hieraan doen? Hoe socialiseer ik mijn pup en waarom is dat nodig? Wat is gewenst en ongewenst gedrag en hoe ga ik daarmee om. Kortom een hele reeks aan informatie voor jou als eigenaar afgewisseld met leuke oefeningen om thuis aan de slag te gaan met je nieuwe pup.

Indien je je  opgeeft, ontvang je van een van onze instructeurs via whatsapp wekelijks oefeningen en filmpjes waarin de instructeur laat zien wat de bedoeling is. Deze oefeningen worden afgewisseld met fun oefeningen en meer algemene informatie. Daarnaast is er de mogelijkheid om op een vast moment vragen stellen via whatsapp en is er direct contact (in groepjes) met jouw instructeur(s). Natuurlijk kan je zelf op elk moment van de week vragen en filmpjes aan de instructeur(s) insturen. Welke dag en welk tijdstip de instructeur bereikbaar is, wordt via de app doorgegeven.

OPGEVEN: vul zo spoedig mogelijk het inschrijfformulier in op onze site: https://www.kcdehofstad.nl/index.php/inschrijfformulier.htmlw.

Wij bieden deze online trainingen tot 1 augustus aan.

 

Vergoeding

Om mee te kunnen doen met de online trainingen/oefeningen dien je wel lid te zijn van KC de Hofstad. Het lidmaatschap kost € 25,00 per kalenderjaar plus eenmalige entreekosten van € 5,00.

KC de Hofstad vraagt € 10,00 per maand vergoeding voor deelname. De instructeur zal er vervolgens voor zorgen dat via de penningmeester een betaalverzoek zal worden verzonden. Je  kunt maandelijks bij jouw instructeur aangeven of je  door wilt gaan of stopt.

 

Whatsapp groep

Wanneer je je opgegeven, wordt je in een whatsapp groep geplaatst. Bij aanmelding  ga je er tevens akkoord mee dat jouw telefoonnummer zichtbaar is voor andere cursisten in de groep (maximaal +/- 8 cursisten). Vervolgens ontvang je vanaf 1 mei a.s. van de instructeur(s) wekelijks informatie en oefeningen.

KC de Hofstad

Ilsyplantsoen 7
2497 GA Den Haag
070-3253710 (alleen tijdens trainingsuren)
KvK nummer: 40407716
NL64RABO0146277813

Onze sponsor

Aangesloten bij

Steun onze verenging

Met een vriendenlot
of door je aankopen te doen via
SponsorKliks, gratis sponsoren!