Colette Boerma

Ik woon samen met mijn puberdochter, onze Coton de Tulear: Snowy én onze Golden Doodle: Doxy.

Al weer 12 jaar geleden heb ik, bij de komst van Snowy, een puppy-  en een “gehoorzame huishond”- cursus gevolgd bij de Dierenbescherming in Aalsmeer. Daarna eigenlijk nooit meer iets met een hondenschool te maken gehad. Tot mijn dochter en ik eind 2014, net voor de Kerst, Doxy konden ophalen bij de fokster.

Omdat mijn dochter heel graag met Doxy wilde gaan sporten én omdat een basis opvoeding sowieso geen kwaad kan, zijn we op zoek gegaan naar een leuke en vooral goede hondenschool en zodoende bij KC De Hofstad beland.

Omdat we niet op loop- of fiets afstand van de KC wonen, ga ik altijd mee naar de KC, alwaar ik dan netjes in de kantine blijf zodat ik “Doxy niet afleid”. En ach, als ik daar dan toch zit te zitten, dan kan ik gelijk wel even helpen….  Zodoende ben ik in eerste instantie de “bardienst” op zaterdag ochtend gaan doen. Maar in de loop der tijd is daar ook de woensdag “Fly-ball avond” bij gekomen. Toen mijn dochter ook op donderdag de Sport en Spel cursus volgde – ook de donderdag avond.

En al doende heb ik ook wel eens boodschappen gedaan, help ik met examendagen, de Dag van de Hond en andere activiteiten op de KC ook mee door achter de bar te staan.

Tot slot maken we met een klein groepje zo af en toe wat fleece speeltjes voor de verkoop in de kantine. Mocht je het leuk vinden om mee te doen, laat het mij dan even weten.

Wie weet tot ziens in de kantine?!

KC de Hofstad

Ilsyplantsoen 7
2497 GA Den Haag
070-3253710 (alleen tijdens trainingsuren)
KvK nummer: 40407716
NL64RABO0146277813

Onze sponsor

Aangesloten bij

Steun onze verenging

Je kan KC de Hofstad steunen via de vriendenloterij.