Leo van Beelen

Ik woon samen met Erica (geeft ook les bij KC de Hofstad) en onze drie Border Terriers (Sky 16 jaar, Kenai 7 jaar en Ivy 1 jaar) in Zoeterwoude.

Door Erica  ben ik "besmet" geraakt met het agility virus. Ik heb bij KV Rijnland zo’n 18 jaar les in agility gegeven aan beginners en gevorderde honden. Per 1 januari 2016 ben ik samen met Erica overgestapt naar KC de Hofstad. Hier train ik nu een groep gevorderde honden op de dinsdagavond.
 

Omdat Erica tijdens een wedstrijd zelf een flinke blessure had opgelopen heb ik de trainingen en wedstrijden over genomen met Sky. Ik heb met haar nog een aantal jaren in de hoogste klasse kunnen lopen en ook een aantal keren op het NK gelopen. Daarnaast heb ik ook een aantal jaren met haar inmiddels overleden zusje Kylie gelopen, maar die hield er hele eigen gedachten op na, zelfs op het NK dus daar ben ik mee gestopt.

In maart ga ik beginnen in de gevorderde groep met onze jongste aanwinst Ivy, zij is de dochter van onze Kenai. Wij hebben samen bij Erica twee maanden puppy agility gevolgt en dit vond zij geweldig!  Ik hoop dat ik met Ivy net zo hoog kan gaan lopen als met onze inmiddels oude Sky en ik hoop ook nog lang les te kunnen geven bij KC de Hofstad. 

Geeft les in

KC de Hofstad

Ilsyplantsoen 7
2497 GA Den Haag
070-3253710 (alleen tijdens trainingsuren)
KvK nummer: 40407716
NL64RABO0146277813

Onze sponsor

Aangesloten bij

Steun onze verenging

Je kan KC de Hofstad steunen via de vriendenloterij.