Erica Polane

Ik woon samen met Leo (geeft ik les bij KC de Hofstad) en onze drie Border Terriers (Sky 16 jaar, Kenai 7 jaar en Ivy 1 jaar ) in Zoeterwoude.
 
In 1991 kreeg ik mijn eerste agility hond Apollo, een hoogbenige Jack Russel terrier. Na de puppy cursus zijn wij agility trainingen gaan volgen bij KV Rijnland in Leiden. Na 1 jaar en tekort aan instructeurs werd mij door de mede cursisten gevraagd of ik de training wilde overnemen, omdat de huidige trainer de grote honden leuker vond. En dit ben ik sinds dien blijven doen.
 
Na 23 jaar les gegeven te hebben in Leiden, ben ik per 1 januari 2016 gestart bij KC de Hofstad. Bijna alle cursisten uit de wedstrijdgroepen zijn mee verhuisd naar KC de Hofstad. Dus ik geef weer dezelfde mensen en honden les maar nu aangevuld met cursisten van KC de Hofstad. Dit is hartstikke leuk en de resultaten op de wedstrijden zijn geweldig!
 
 Ik heb zelf met Sky een jaar of 8 op het hoogste niveau wedstrijden gelopen, meerde NK’s en zelfs een kwalificatie voor het WK. Helaas heb ik tijdens een wedstrijd een flinke blessure opgelopen waardoor ik nu niet meer zelf wedstrijden kan lopen. Maar het lesgeven vindt ik nog steeds geweldig vooral als ik zie dat de cursisten alles uit hun eigen hond halen en de honden er zoveel plezier in hebben en genieten.
 
Ik hoop nog vele jaren door te kunnen gaan hiermee en dan natuurlijk het liefst bij KC de Hofstad, omdat het echt een hele gezellige vereniging is met alle bestuursleden en instructeurs heel erg betrokken zijn met elkaar.
 

Geeft les in

KC de Hofstad

Ilsyplantsoen 7
2497 GA Den Haag
070-3253710 (alleen tijdens trainingsuren)
KvK nummer: 40407716
NL64RABO0146277813

Onze sponsor

Aangesloten bij

Steun onze verenging

Je kan KC de Hofstad steunen via de vriendenloterij.